Més de 400 persones es beneficien del programa per al proveïment d’aliments i medicaments a domicili

Aquest servei va dirigit principalment a les persones més vulnerables al Covid-19

Més de 400 persones es beneficien del programa per al proveïment d’aliments i medicaments a domicili
08/05/2020 -

Un total de 464 persones s’han beneficiat en els mesos de març i abril del programa per al proveïment d’aliments i medicaments a domicili que l’Ajuntament de Nules va posar en marxa el passat 15 de març.

Aquest servei està enfocat a aquelles persones del municipi, especialment vulnerables al Covid-19, que no tenen qui els faça la compra o arreplegue els medicaments tant de la farmàcia com dels centres hospitalaris, “des de l’ajuntament es va activar aquest programa per a donar resposta a les recomanacions de les autoritats sanitàries per a que la ciutadania, en especial les persones dels col·lectius més vulnerables, no ixquen de les seues cases. Es tracta d’una iniciativa solidària que té molt bona acollida i que és possible gràcies a l’agrupació de Protecció Civil de la localitat que s’encarrega de la recollida i repartiment de les comandes”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, el número total de serveis que fins la data s’han prestat arriba als 257. En concret, s’han fet 61 serveis de recollida de medicaments a farmàcies amb els que s’ha proveït a 110 persones; i 113 serveis de compra d’aliments dels que s’han beneficiat 175 veïns. A més, s’han fet 5 serveis de recollida de medicaments a l’Hospital Provincial de Castelló per a 8 persones de la localitat i 29 a l’Hospital de la Plana amb els que s’ha atès a 71 persones.

A part, s’han fet altres 49 serveis diferents amb els que s’ha volgut ajudar a un total de 100 persones que ho han demanat a l’ajuntament.

Cal recordar que amb aquest programa col·laboren també la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules i algunes de les farmàcies del municipi. No obstant això, aquest servei encara està actiu per tant les persones interessades poden fer les comandes cridant al telèfon de l’ajuntament 964 67 00 01 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. El repartiment es sol fer el mateix dia i com a molt tard el dia següent a la demanda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari