Nules allarga la programació esportiva d'estiu

Nules allarga la programació esportiva d'estiu
02/06/2020 -

El ple de l’Ajuntament de Nules ha aprovat, a proposta de la regidoria d’Esports, allargar la temporada de les activitats esportives d’estiu, a més també ha acordat mantindre els mateixos preus que hi havia l’any passat.

“Com a novetat en la programació de les activitats esportives d’estiu, que cada any tenen lloc a les platges de Nules, anem a allargar el període fins a finals del mes d’agost, quan en edicions anteriors finalitzava a mitjans d’aquest mes, responen així a una petició feta pels usuaris. No obstant això, hi ha que tindre en compte que els persones usuàries hauran que seguir el protocol que s’establirà per a la realització de les diferents activitats que estarà supeditat a les directrius que ens marquen les autoritats sanitàries ”, explica el regidor d’Esports, Gabriel Torres.

En relació als preus públics assenyala que “s’han fixat per baix del límit de despeses previstes donat que les activitats es consideren d’interès públic i de benestar de les persones que volen fer activitats físiques saludables”.

Les activitats esportives tindran lloc del 29 de juny al 31 d’agost i estan dirigides a tots els públics, així doncs les persones usuàries podran practicar cubbà, pilates, aiguagym i manteniment, ioga o zumba. En concret, l’import d’una activitat serà de 25 euros, el cost de dos serà de 35 euros i la pràctica de tres d’aquestes activitats serà de 60 euros mentre que el preu de les activitats infantils, per als menuts nascuts fins a l’any 2006, serà de 15 euros.

El termini d’inscripció serà del 8 al 19 de juny, en horari de 9.30 a 19.00 hores, en les instal·lacions de la Piscina Municipal. Des de la regidoria d’Esports es recorda que les places seran limitades “amb un aforament que ens permetra mantindre les mesures de seguretat per previndre el contagi del covid-19”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari