Nules presenta el programa de les Festes Patronals de la Soledat amb una altra retallada d'actes

S’ha hagut d’eliminar alguns dels actes programats per no poder comptar amb la totalitat dels diners pressupostats

Nules presenta el programa de les Festes Patronals de la Soledat amb una altra retallada d'actes
04/10/2019 -

L’Ajuntament de Nules ha hagut d’eliminar també en aquestes festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat, que tindran lloc els dies del 4 al 13 d’octubre, alguns dels actes prevists per no poder comptar amb la totalitat dels diners pressupostats per a festes per no comptar amb el suport dels grups de l’oposició per aprovar una modificació de crèdit.

No obstant això, des de la regidoria de Festes s’assenyala que s’ha treballat juntament amb comissió de festes i comissió del bou per a mantenir els principals actes “hem organitzat una programació en funció dels diners dels quals disposem”, matisa Gabriel Torres, regidor de Festes.

Entre els actes dels quals es va a prescindir cal destacar les entrades i exhibició de vaques, un acte cultural protagonitzat per l’Orquestra Laudística Daniel Fortea, les flors per als participants en l’ofrena a la patrona, orquestres, entre altres, “a més ens hem vist obligats a modificar la tradicional Nit de la Torrà per l’elevat cost que tenia. De tota manera les penyes que ho vulguen podran fer torrà davant dels seus casals i des de l’ajuntament els facilitarem la llenya”, comenta Gabriel Torres.

No obstant això, els nulers i les nuleres podran gaudir de diferents actes emmarcats en la programació festiva d’aquest mes d’octubre. De fet, els actes taurins estaran presents amb cinc bous i la Nit Taurina que aquest any comptarà amb bou embolat i vaques enfundades. Cal assenyalar que dos d’aquests bous estan patrocinats per la penya taurina Sant Joan que aquest any compleix 15 anys.

Com és tradició a la població de Nules els actes culturals i religiosos són els protagonistes d’aquests festejos amb els LXVI Jocs Florals Vila de Nules, el XXXVI Festival de Bandes, la Nit d’Albaes, la Serenata a la mare de Déu de la Soledat, o els actes commemoratius del 9 d’octubre amb la processó cívica i homenatge al Rei Jaume I o l’espectacle a càrrec de Música Viva.

El diumenge 13 d’octubre tindran lloc els principals actes religiosos amb el trasllat de la mare de Déu de la Soledat, la missa, l’ofrena de flors a la patrona i la processó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari