Nules expedirà i renovarà el DNI en la localitat en març

Nules expedirà i renovarà el DNI en la localitat en març
02/02/2021 -

Els pròxims dies 22 i 26 de març personal de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional a Castelló es desplaçarà a Nules per a expedir i renovar el DNI, per aquest motiu les persones interessades poden sol·licitar cita telefonant a l’ajuntament al telèfon 964670001, o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, en horari de 9 a 14 hores.

Les places ofertades són limitades, per tant un cop cobertes les 86 inscripcions no es podrà sol·licitar l’expedició o renovació del DNI. Així doncs, la jornada del dia 22 de març es dedicarà a la presa de dades de les persones citades i el dia 26 de març es farà l’entrega dels nous DNI.

Des de l’Ajuntament de Nules es valora molt positivament per a la ciutadania aquesta iniciativa municipal, “fa unes setmanes varem sol·licitar a la Comissaria Provincial de la Policia Nacional a Castelló la possibilitat de comptar en la nostra població amb una unitat mòbil per a renovar i expedir el DNI, per a que els nostres veïns i veïnes no tingueren que desplaçar-se a altres municipis, especialment en aquests moments delicats per la situació sanitària actual derivada de la Covid-19. De manera que, al mes de març les persones que ho sol·liciten podran fer aquesta gestió sense eixir del poble”, explica l’alcalde David García.

García afegeix que “hem d’agrair al personal de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional la seua disponibilitat i rapidesa en la gestió d’aquesta sol·licitud”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari