Nules repartirà mascaretes als col·lectius més vulnerables

Nules repartirà mascaretes als col·lectius més vulnerables
15/04/2020 -

L’Ajuntament de Nules repartirà mascaretes entre els diferents sectors de la població, per aquest motiu està treballant en l’aplec d’aquest material per a poder dur a terme una distribució gradual.

De fet, s’ha realitzat diferents comandes de mascaretes sanitàries tant a empreses privades com a la Diputació Provincial de Castelló, a més de comptar amb les elaborades pel voluntariat que està fent mascaretes a les seues cases.

“L’idea és repartir mascaretes d’acord amb la disponibilitat, de manera que aquesta setmana hem començat a fer reserva per als principals grups de risc. Per tant, des de l’ajuntament seguirem treballant i realitzant diferents gestions per a poder abastir la població”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Els col·lectius que a hores d’ara tenen prioritat són les persones que estan o han estat en contacte amb altres infectades o amb símptomes propis de la Covid-19; majors de 60 anys; dones embarassades, pacients de patologies prèvies com ara hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, càncer o immunodeficiències; i personal que treballa en primera línea contra la pandèmia.

Així doncs, des de hui dimecres poden fer la reserva trucant al número de telèfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores, per a deixar les dades personals i respondre a les preguntes que acrediten els factors de risc.

L’Ajuntament s’encarregarà de fer arribar les mascaretes a totes aquelles persones que ho hagen sol·licitat prèviament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari