El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa inicia el repartiment de material d'higiene a l'hostaleria

Las empresas del sector de los municipios que integran el consorcio reciben una botella de gel hidroalcohólico y un cartel expositor con medidas de higiene y prevención

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa inicia el repartiment de material d'higiene a l'hostaleria
19/05/2020 -

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha iniciat el repartiment de material d’higiene a les empreses d’hostaleria. Els treballadors del consorci entreguen una botella de 500 ml de gel hidroalcohòlic i un cartell expositor amb mesures d’higiene i prevenció “per a contribuir a la recuperació d’un sector econòmic molt important en la nostra zona”, ha explicat la presidenta del consorci, Tania Baños.

El Pacte està compost per Xilxes, Moncofa, la Llosa, Almenara, Nules, la Vilavella, la Vall d’Uixó, Alfondeguilla, Artana i Eslida, que junts formen la marca turística ‘Sud de Castelló’. I és que un dels eixos fonamentals del treball coordinat dels ajuntaments d’aquests municipis és l’impuls del sector turístic.

Per això, aquest 2020 donarà inici el Pla de Governança i Dinamització Turística, recolzat pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló i Turisme Comunitat Valenciana. Al llarg de tres anys “ens centrarem en el desenvolupament de mesures per a la vertebració del territori i per a l’enfortiment del turisme i de la nostra economia”, amb una inversió total d’1 milió d’euros.

Enguany les principals actuacions són la creació de senderes que connecten els recursos i municipis que formen el Pacte, la millora de la senyalització dels ja existents, la recuperació d’espais naturals i patrimonials per a posar-los en valor i assegurar la seua conservació, la col·locació de tòtems digitals per a acostar la informació turística als visitants les 24 hores i els 365 dies de l’any i el llançament de campanyes de promoció de la marca ‘Sud de Castelló’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari