La ruta de la tapa triomfa a Nules

La ruta de la tapa triomfa a Nules
13/05/2022 -

Les xifres després del primer cap de setmana de la IX edició de la Ruta de la Tapa a Nules són tot un èxit. L’augment de participació fins a arribar als 22 locals ha estat clau per haver aconseguit vendre un total de 3955 tapes en només una setmana. A més, la creació duna nova categoria de còctel també ha estat un nou atractiu per als clients.

“Aquest inici de la Ruta de la Tapa ha estat tot un èxit i ha suposat una gran ajuda per a l’hostaleria del municipi que no va poder celebrar aquesta festa de la gastronomia des del 2020. Dels 22 locals participants sis han superat les 250 tapes venudes, i un parell n’han superat les 400”, comenta el regidor de Turisme, Guillermo Latorre.

Cal recordar que la Ruta de la Tapa estarà als bars, restaurants, cafeteries i pubs de Nules tots els caps de setmana del mes de maig, i que es podran degustar tapes i còctels de tota mena des de les onze del matí fins a les 3.30 h en cas dels pubs. Els preus de les tapes són de 3,50 € i els dels còctels 4 € sense alcohol i 5 euros amb alcohol.

Com cada any, l’Ajuntament de Nules premiarà els locals que han servit les tres tapes més votades. Els clients votaran la millor tapa salada, la millor dolça i el millor còctel i podran deixar la seva papereta de vot a l’urna instal·lada als baixos de l’Ajuntament. Al seu torn, aquest any com a novetat es premiarà la millor tapa o còctel que tingui la taronja com a ingredient principal.

Així mateix, els clients també podran tenir premi, ja que votant a la millor tapa es pot entrar en un sorteig d’un xec descompte de 25 euros a gastar als locals participants. Per això, el passaport ha d’estar segellat per almenys 10 establiments diferents i els guanyadors seran anunciats a les xarxes socials de l’ajuntament i en un llistat que es podrà consultar a l’oficina Tourist Info Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari