Nules amplia el servei d'autobús a les platges

Nules amplia el servei d'autobús a les platges
08/06/2020 -

Dimecres, 10 de juny, s’amplia l’horari del servei de transport urbà amb destinació a les platges de Nules. De manera que, com cada any s’activa aquest servei amb jornada de matí i de vesprada fins al pròxim 30 de setembre.

“L’autobús urbà inicia dimecres l’activitat de la temporada estival per a facilitar la ciutadania els desplaçaments a la zona marítima. No obstant això, cal recordar a les persones usuàries que tenen l’obligació de portar mascareta i de complir les recomanacions sanitàries”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

El servei es prestarà de dilluns a diumenge en horari de matí i de vesprada, des de les 08.00 fins a les 21.30 hores aproximadament, en les parades habituals de Nules i de la població marítima. Així doncs, els horaris concrets de cadascuna d’aquestes parades es troben publicats a les xarxes socials de l’ajuntament.

Per altra banda, dimecres també entraran en vigor els horaris d’estiu del transport urbà a Nules, Mascarell, cementeri municipal i ambulatori, el servei serà de dilluns a divendres excepte festius i els dilluns no hi haurà servei al cementeri municipal per què està tancat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari