El servei de recollida de residus de plàstic i cartó passarà dues vegades per setmana a Nules

El servei de recollida de residus de plàstic i cartó passarà dues vegades per setmana a Nules
31/01/2022 -

El municipi de Nules dobla a partir d’aquesta setmana el servei de recollida de residus de selectiva, és a dir de productes de cartó i de plàstic, passant d’un dia a dos a la setmana.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les actuacions de millora que contempla el nou contracte del servei de recollida i tractament de residus urbans que entra en vigor aquest dimarts, 1 de febrer, que regirà aquest servei els pròxims nou anys, i que desenvoluparà l’empresa adjudicatària Vareser.

Així doncs, des de la regidoria de Medi Ambient s’assenyala que amb aquesta nova licitació hi haurà en els pròxims mesos canvis importants, com ara l’ampliació dels punts de recollida de residus de selectiva, i, per tant, la incorporació de més contenidors, o la renovació de tots els contenidors de la localitat, la població marítima i de Mascarell.

Amb tot, el regidor de Medi Ambient, César Estañol, comenta al respecte que “l’ampliació del servei de recollida de residus de selectiva respon a una necessitat detectada donat que l’actual servei és deficient perquè cada vegada la ciutadania està més conscienciada i recicla més. De fet, després de 10 anys amb el mateix contracte hem volgut que el nou plec contemple les deficiències detectades en tot aquest temps, per tant, a partir d’ara s’aniran introduint altres millores”.

L’empresa adjudicatària Vareser posarà en marxa accions importants enfocades a millorar aquest servei mitjançant, entre d’altres, de la incorporació de la recollida de residus d’orgànica d’obligat compliment per la normativa actual europea. Unes actuacions que des de l’Ajuntament de Nules s’anirà informant de manera puntual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari