Supera't a Nules comença la formació de les persones usuàries del programa

Es vol millorar la seua ocupabilitat i ampliar les seues perspectives a l’hora de la recerca d’ocupació

Supera't a Nules comença la formació de les persones usuàries del programa
27/11/2020 -

El programa Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de Persones en situació o risc d’Exclusió Social que ha posat en marxa l’Ajuntament de Nules sota la denominació Supera’t a Nules ha començat aquesta setmana la formació de les persones usuàries que participen en aquest projecte.

En concret, s’ha portat ha terme una primera edició del curs “Manipulador d’Aliments” i al mes de desembre està previst completar la formació amb altres cursos com ara “Primers Auxilis + DESA”, “Atenció al client i consumidor” i “Fitosanitari Bàsic”.

“L’objectiu d’aquesta formació és millorar l’ocupabilitat i ampliar la perspectiva a l’hora de la recerca de feina de les persones participants”, comenta la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rosa Ventura, qui assenyala a més que “el projecte tracta de posar en coneixement de les persones usuàries, be de forma individualitzada o mitjançant tallers grupals, una àmplia gamma de ferramentes socials i laborals per a l’inserció sociolaboral”.

De fet, el programa ha donat d’alta a 80 persones participants de les quals 20 han estat seleccionats per a formar part del programa Et Formem de Labora.

Cal destacar que és el segon any que l’Ajuntament de Nules posa en marxa aquest programa que va dirigit a persones amb dificultats per a accedir al mercat laboral. El programa està subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i es tracta d’una actuació cofinançada per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari