Tot el fons museístic de Nules ja està inventariat

Tot el fons museístic de Nules ja està inventariat
14/03/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha actualitzat i inventariat la totalitat del seu fons museístic, de fet amb aquest procés s’ha aconseguit fer accessible tota la informació existent mitjançant la plataforma GV-MUSEIA.

De manera que, després de molts anys sense haver actualitzat el seu inventari en aquesta plataforma ara tot el fons museístic de la localitat de Nules forma part d’aquesta xarxa.

El GV-MUSEIA és una gran base de dades unificada per a tots els centres museogràfics que facilita un model normalitzat d’informació d’inventaris i de catalogació de fons museogràfics, i que, a més, permet complir amb la normativa de la Conselleria de Cultura. Cal destacar que entre els seus beneficis es troba el fet de tindre tot el fons museístic digitalitzat a l’abast de la població, la creació de sinergies i intercanvis amb altres municipis, o posar a Nules al mapa museístic valencià.

Davant açò, el regidor de Museus, Guillermo Latorre, ressalta que «li hem donat prioritat a l’actualització del nostre fons museístic des del primer dia de la legislatura. Ha sigut un treball que s’ha posposat durant molt de temps en el consistori i que, per fi, ja s’ha completat. Així doncs, amb aquesta tasca també complim amb els requisits que ens demana la Conselleria de Cultura.»

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari