Trenta persones s’han format en el taller d’ocupació Nules V

Durant un any han rebut formació en les especialitats de jardineria, fusteria i obra

Trenta persones s’han format en el taller d’ocupació Nules V
18/12/2020 -

Trenta persones del municipi de Nules han finalitzat el seu període de formació en les especialitats de jardineria, fusteria i obra. De fet, hui ha tingut lloc l’acte de cloenda del Taller d’Ocupació Nules V amb l’entrega dels corresponents certificats per part de l’alcalde, David García, i de la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Així doncs, d’aquest taller d’ocupació a més de beneficiar-se’n 30 persones de la localitat també ha suposat la contractació de set tècnics com a personal docent i directiu. De manera que, al llarg d’un any s’han desenvolupat aquests tres mòduls de jardineria, fusteria i d’obra que han comptat amb 10 alumnes cadascun. En tot aquest temps l’alumne-treballador ha realitzat diferents actuacions de millora de l’entorn del terme municipal i de condicionament d’espais públics, entre altres.

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “aquest taller ha tingut un cost total de 846.164,40 euros, dels quals 696.164,40 euros han estat subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana i 150.000 han sigut aportació municipal. Aquests tipus de tallers possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir la seua ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari