La Unitat de Mediació Policial de Nules arriba a acords en el 80% de les sol·licituds

La Unitat de Mediació Policial de Nules arriba a acords en el 80% de les sol·licituds
12/04/2021 -

La Unitat de Mediació Policial de Nules ha arribat a un acord o resolució en el 80 per cent de les sol·licituds admeses a tràmit donant així solució a les queixes o problemes de la ciutadania.

En concret, la Unitat de Mediació Policial ha portat a terme en el primer trimestre de l’any 2021 un total de cinc actuacions, tres de les quals de caràcter individual i altres dos col·lectives amb dos i un demandant cadascuna.

“El balanç que fem d’aquest primer trimestre de l’any és molt positiu perquè veiem que hi ha voluntat per part de les persones implicades en arribar a acords gràcies a la mediació i la professionalitat dels agents de la Policia Local que formen aquesta unitat. A més, cal assenyalar que és un servei totalment gratuït que ofereix la nostra Policia Local que no té cap cost addicional per a l’ajuntament”, explica l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

La Unitat de Mediació Policial es va posar en marxa a Nules l’any 2016 i està formada per un oficial i dos agents que es dediquen a intervenir en conflictes entre la ciutadania com poden ser assumptes d’àmbit rural per límits o danys en horts; de menors i discapacitats; sorolls; problemes de convivència entre veïns; molèsties de gossos, gats o altres mascotes; insults; o temes relacionats amb la insalubritat, entre altres.

Aquest servei es pot sol·licitar per escrit, omplint el formulari corresponen, a les dependències de la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari