El veïnat de Nules es vacunarà contra la COVID al Saló Multifuncional

El veïnat de Nules es vacunarà contra la COVID al Saló Multifuncional
26/02/2021 -

El Saló Multifuncional de Nules albergarà la vacunació massiva prevista per als pròxims mesos, així s’ha acordat després de la visita realitzada hui pel gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, per la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Nules, Susana Tusón, per personal d’Atenció Primària d’aquest departament, i per la coordinadora del Centre de Salut de Nules, M. Dolores Mechó, a aquestes instal·lacions municipals.

Des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que aquest immoble serà el punt de vacunació contra la Covid-19 al reunir tots els requisits que exigeixen les autoritats sanitàries, al respecte la regidora, Susana Tusón, comenta que “el Departament de Salut de la Plana i l’Ajuntament de Nules treballaran conjuntament per a coordinar el subministrament massiu de la vacuna a la nostra localitat. De manera que, des del consistori es facilitarà les tasques al personal sanitari en tot allò que precisen per a dur a terme la vacunació”.

Cal recordar que fa unes setmanes l’Ajuntament de Nules va traslladar a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la disponibilitat de diferents locals municipals per a que puguen ser utilitzades per a albergar el procés de vacunació Covid-19 al municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari