El veïnat de Nules netejarà les platges aquest cap de setmana

El veïnat de Nules netejarà les platges aquest cap de setmana
28/01/2020 -

“Les nostres platges ens donen molt. Ara ens necessiten” és el lema de les jornades de voluntariat que ha organitzat l’Ajuntament de Nules per a netejar les platges.

Una activitat amb la qual es pretén llevar la brutícia que ha deixat el temporal Glòria al litoral nuler, “per a dur a terme aquesta iniciativa animem tant a la ciutadania com a les diferents associacions i col·lectius locals a participar-hi. És a més una activitat mediambiental que es pot dur a terme en família i amb la qual també es vol preservar el nostre entorn natural”, assenyala la regidora de Platges, M. José Esteban.

Així doncs, les jornades tindran lloc el dissabte 1 i el diumenge 2 de febrer a les 10.00 hores. Les persones interessades poden acudir a la zona del far, on es repartirà material per a poder realitzar les tasques de neteja i es faran grups per a fer els treballs en diferents zones.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules continua reivindicant actuacions de regeneració i defensa del litoral. En el Ple que tindrà lloc dijous que ve es portarà una moció en aquest sentit, “volem que s’acceleren els tràmits i que l’Estat incloga en els pressupostos inversions reals i efectives per a les platges de la zona sud de la província de Castelló. En aquest tema tots els grups municipals anem de la mà i per tant esperem que una vegada més les nostres reivindicacions arriben a les administracions competents com a declaració institucional”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari