La Diputació acull l'obres de remodelació de la CV-120 entre La Mata i el límit amb Terol

El president Martí destaca la importància d’aquesta actuació executada sobre 4,5 quilòmetres de traçat, que millora la seguretat viària i les possibilitats de desenvolupament turístic de la zona

La Diputació acull l'obres de remodelació de la CV-120 entre La Mata i el límit amb Terol
10/04/2021 -

La Diputació de Castelló ha recepcionat oficialment les obres d’ampliació i millora de la CV-120, carretera que uneix La Mata i Olocau del Rey amb el límit de la província de Terol, realitzades sobre un traçat de 4,5 quilòmetres, el pressupost d’adjudicació dels quals va superar la xifra d’1,7 milions d’euros. El concepte de recepció oficial és l’acte pel qual el constructor, una vegada finalitzada l’obra, el lliurament al promotor i aquest l’accepta. En aqueix moment s’emplena una acta de recepció signen constructor i promotor i s’entrega un certificat final d’obra subscrit pel director d’obra i pel director d’execució d’obra.

La finalització definitiva de la remodelació de la CV-120 suposa en opinió del president de la Diputació, José Martí, “una gran notícia per a la comarca perquè s’ha produït un increment significatiu dels nivells de seguretat viària en una carretera molt utilitzada diàriament per a desplaçaments d’índole laboral, social, educatiu i sanitari”. A més, “amb un ferm nou i un traçat molt més suau, es facilita l’arribada de turistes que vulguen conéixer els pobles de la zona i s’aconseguirà que una vegada superat el tancament perimetral de les comunitats autònomes resulte molt més fluid el trànsit entre poblacions limítrofes pertanyents a la Comunitat Valenciana i Aragó”. Afegeix que “és una cosa a la qual ja vaig fer referència amb el president d’Aragó, Manuel Rando, en la visita a les obres que realitzem el passat 10 d’octubre”.

En similars termes s’ha pronunciat el diputat provincial de Carreteres i Desenvolupament Rural, Santi Pérez, qui ha recordat que “disposar de bones comunicacions terrestres resulta fonamental per a la potenciació del turisme als Ports i El Maestrat, i perquè els veïns d’aquesta franja de territori disposen de millors serveis, un objectiu comú que inspira a les diputacions de Castelló i Terol.

Pérez ha recordat finalment que el projecte de remodelació de la CV-120 incloïa la millora dels enllaços als municipis de Terol de Mirambell i La Cuba.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari