Huit nous brots a Onda, Castelló i Almassora

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que en l’última jornada s’han registrat 901 nous contagis i 524 altes

Huit nous brots a Onda, Castelló i Almassora

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que aquest matí ha anunciat noves restriccions a Onda, ha actualitzat les dades de la pandèmia i ha informat de 901 nous casos positius i 524 persones recuperades en la Comunitat Valenciana. En aquest moment, hi ha actius 5.896 casos, la qual cosa suposa el 10,11% del total de positius.

A més, la conselleria ha informat de huit brots a la província de Castelló. Un d’ells, a Almassora, amb cinc casos positius confirmats per PCR que s’ha originat en l’àmbit social, el principal espai en el qual s’estan produint els repunts, tal com ha assenyalat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, aquest mateix matí.

Així mateix, Onda, que a partir d’aquesta nit comptarà amb més restriccions, ha registrat quatre brots positius, tots ells d’origen social. Un d’ells, amb 9 casos; un altre amb 8; i dos amb 5 persones contagiades. D’aquesta manera, hi ha 27 persones que han donat positiu en COVID-19 en brots des de l’última actualització.

A més, Castelló de la Plana compta amb tres nous brots. El més gran és de 7 casos i s’ha originat en una empresa. Els altres dos són més xicotets, amb 3 i 4 persones, tots dos produïts en l’àmbit social.

D’altra banda, s’han registrat 8 defuncions per coronavirus en la Comunitat Valenciana des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.723 persones: 252 a la província de Castelló, 596 en la d’Alacant i 875 en la de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari