Aitana Sánchez-Gijón acomiada el cicle Hivern De Teatre d'Onda

Aitana Sánchez-Gijón acomiada el cicle Hivern De Teatre d'Onda
06/05/2022 -

El Teatre Mònaco d’Onda ha tornat a consolidar-se com un referent cultural a la província, acollint a milers d’espectadors que han passat durant els mesos de gener a abril per a gaudir de funcions de primer nivell.

Així, l’espectacle Malviure d’Aitana Sánchez-Gijón ha posat el fermall d’or a aquest cicle que va posar en marxa l’equip de govern municipal per a recolzar la cultura i que cada vegada compta amb més seguidors.

En aquest sentit, la tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura, María Prades, ha destacat: “Des de l’equip de govern estem realitzant una gran aposta per a acostar la cultura i el talent artístic”. “Volem donar les gràcies a tots els veïns i visitants que s’han acostat fins al Teatre Mònaco per a gaudir de la millor cultura”, ha afegit Prades.

Cal destacar que per aquest cicle han passat actors i actrius de gran renom en el panorama nacional. L’actriu, presentadora i còmica Paz Padilla va estrenar el cicle, aconseguint esgotar totes les entrades, amb la seua obra L’humor de la meua vida. Silvia Marsó, Felipe Ansola i Germán Torres van presentar la seua funció 24 hores en la vida d’una dona; i l’obra Principiants, amb Javier Gutíerrez, Mónica Regueiro, Daniel Pérez Prada i Vicky Luengo va tornar a omplir i emocionar el Teatre Mònaco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari