L'alcaldessa d'Onda escolta les demandes veïnals de la pedania de Artesa

L'alcaldessa d'Onda escolta les demandes veïnals de la pedania de Artesa
03/02/2022 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha recorregut al costat del seu equip de regidors la pedania d’Artesa per a atendre, llibreta en mà, les demandes dels veïns i escoltar les seues propostes de millora en aspectes com l’embelliment de la zona, reforç de la il·luminació i noves instal·lacions per a millorar la qualitat de vida i hàbits saludables dels veïns i veïnes.

Així, la primera edil, acompanyada dels regidors Juan López, María Prades i Vicent Bou, es va reunir amb una desena de residents i va prendre nota de diverses demandes per a millorar el dia a dia d’aquesta zona de la ciutat. Ballester es va comprometre a solucionar totes aquelles necessitats que siguen de competència municipal.

“La nostra política es fonamenta en l’escolta activa per a actuar i construir entre tots la ciutat que volem, perquè a Onda no hi ha barris ni zones xicotetes, són tots de primera categoria i mereixen per igual les millors condicions per al benestar dels seus ciutadans”, ha destacat Ballester.

Onda barri a barri

Aquesta ronda de visites s’emmarca en la campanya de participació ciutadana ‘Onda barri a barri’ que l’equip de Carmina Ballester duu a terme des de començament de legislatura. Recentment, l’alcaldessa també ha visitat la urbanització Pedrissetes II i els barris del Colador, Monteblanco o Rajolar.

En paral·lel, seguint amb la línia de govern obert i amb l’objectiu de preparar els pressupostos de 2022, l’alcaldessa va activar la iniciativa ‘Millorem Onda’ amb la qual va recórrer tota la ciutat per a recaptar propostes veïnals i incorporar-les als comptes del pròxim any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari