L'alumnat del Centre Ocupacional El Molí d'Onda ensenya a l'equip de Amazon el procés d'elaboració del 'Trencadís'

L'alumnat del Centre Ocupacional El Molí d'Onda ensenya a l'equip de Amazon el procés d'elaboració del 'Trencadís'
09/06/2022 -

Els alumnes del Centre Ocupacional ‘El Molí’ han rebut aquest matí la visita de diversos membres de l’equip de la multinacional Amazon, els qui han volgut aprendre amb ells com és el procés d’elaboració d’un ‘Trencadís’.

L’activitat ha començat realitzant un recorregut per les instal·lacions del centre per a mostrar com és el dia a dia dels usuaris i, després d’això, s’ha donat pas al muntatge i encolat del Trencadís. Mentre les peces estaven assecant-se, el personal de l’empresa de comerç electrònic ha volgut realitzar una activitat de contacontes amb l’alumnat.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, també ha sigut present i no han volgut perdre’s la mostra i explicació del procés d’elaboració del ‘Trencadís’. “Ens agrada molt treballar amb els xics i xiques del Molí perquè sabem que estan a l’altura i que són uns grans professionals. Qualsevol projecte amb ells, té garantia d’èxit”, ha assegurat la primera edil.

Col·laboració amb El Molí

L’Ajuntament aposta pel talent local i són diverses les col·laboracions amb el Centre Ocupacional El Molí, com per exemple el gran mosaic que recobrirà en breu el túnel d’entrada a la ciutat i el material de la qual ha sigut donat pel grup Pamesa Cerámica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari