L'alumnat d'Onda celebra el Dia Internacional de l'Educació repensant la ciutat

L'alumnat d'Onda celebra el Dia Internacional de l'Educació repensant la ciutat
24/01/2020 -

Els xiquets i xiquetes d’Onda han celebrat el ‘Dia Internacional de l’Educació’ aportant idees per a perfeccionar la ciutat. L’ajuntament ha comptat amb l’opinió dels alumnes del Consell Escolar de cada centre al costat de la Presidenta d’aquests, per a participar en un programa de propostes de millorar per a Onda.

Els Col·legis Rosa Molas, Baltasar Rull, Pio XII, Miralcamp i IES Serra Espada han assistit a aquest esdeveniment amb interessants idees, els encarregats d’escoltar-les han sigut Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Elena Albalat, regidora de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana i Estela Badenes, regidora d’Educació i Formació. La resta de col·legis que no han pogut acudir, però han enviat les seues propostes que s’han plantejat durant la reunió informal.

La temàtica del programa de propostes és la revisió dels parcs i espais públics, ja que “és un tema que preocupa tant el professorat com a les AMPAS, per aquest motiu es tractarà en les Jornades Emociona-Jocs, els pròxims dies 7 i 8 de febrer a Onda”, ha insistit la regidora d’Educació i Formació.

“Millorar Onda és el nostre principal objectiu i creiem necessari implicar els nostres joves, que són el futur d’Onda”, ha destacat Badenes.

Programa de millora per a Onda

Entre les idees, suggeriments i reclamacions que han proposat els xiquets i xiquetes destaquen la preocupació per la seguretat als parcs, així com ampliar l’horari d’estudi a la Biblioteca, i la construcció d’una segona biblioteca més pròxima a Col·legis com Miralcamp o IES Secció II. Una altra de les propostes ha sigut posar condícies portàtils prop dels parcs i jardins per a ús diari.

Tal com ha dit, Badenes: “en el ‘Dia Internacional de l’Educació’ volem donar l’opció als xiquets a través dels seus representants en els Consells Escolars de manifestar la seua visió sobre Onda”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari