Onda obrirà els parcs infantils l'1 de juliol després del procés de desinfecció

Onda obrirà els parcs infantils l'1 de juliol després del procés de desinfecció
17/06/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat que obrirà l’1 de juliol tots els parcs infantils de la ciutat després d’haver realitzat en tots ells el procés de desinfecció que garantisca la seguretat dels xiquets. Així, el govern municipal, a través de l’àrea de Ciutat Saludable, ha contractat a una empresa especialitzada perquè desenvolupe i execute el protocol de prevenció i seguretat i s’encarregue de la desinfecció diària de tots els parcs.

De la mateixa manera, l’Ajuntament instal·larà als parcs assenyalats per a recordar totes les mesures preventives que hauran de seguir els usuaris així com la indicació de l’hora de l’última desinfecció realitzada.

El regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, ha incidit en què “per responsabilitat i prevenció hem decidit mantenir els parcs tancats fins a garantir el protocol de seguretat. Durant aquestes setmanes treballarem en la posada a punt de totes les instal·lacions, perquè la salut dels ondenses és el primer en aquests moments”.

Mesures preventives

Per a poder jugar als parcs, serà obligat l’ús de màscara per a tots els xiquets i xiquetes majors de 6 anys, així com per als adults. Es recomana també la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic o amb aigua i sabó abans i després d’usar les instal·lacions. Els xiquets no podran compartir joguets i hauran de respectar la distància social d’1,5 metres.

També cal recordar que el mateix dia que òbriguen els parcs, l’1 de juliol, començarà el servei d’Escoleta d’Estiu per als xiquets i xiquetes del municipi, i s’ampliarà fins al 4 de setembre, amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar entre els ondenses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari