Onda promou l'oci infantil segur amb la reobertura de parcs, escoleta d'estiu i piscina exterior

Onda promou l'oci infantil segur amb la reobertura de parcs, escoleta d'estiu i piscina exterior
30/06/2020 -

La ciutat d’Onda torna a poc a poc a la ‘nova normalitat’ amb la reobertura de parcs, l’espai de piscina descoberta i la posada en marxa de l’Escoleta d’Estiu, demà 1 de juliol.

Els xiquets ondenses podran gaudir dels espais d’oci. L’Ajuntament per a garantir el compliment de les mesures de seguretat indispensables ha deixat en cada localització instruccions d’ús com: no compartir joguets entre xiquets, utilitzar màscares, mantenir la distància de seguretat, etc de cadascun dels espais municipals.

Les passades setmanes, el consistori va ordenar la posada en marxa de protocols de desinfecció de parcs infantils, així com la neteja i manteniment de la piscina descoberta i l’activació de protocols sanitaris, de prevenció i actuació en cas de risc enfront de la COVID en l’Escoleta d’Estiu, per primera vegada comptarà amb la incorporació de les infermeres escolars com a garantia de prevenció enfront de la crisi sanitària.

El regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor ha comentat: “El nostre objectiu primordial és garantir la màxima seguretat als nostres veïns en els espais oberts”.

Aforament al 50% en el Mercat del Dijous

L’Ajuntament d’Onda ha informat a través d’un comunicat oficial que després de reunir-se amb els comerciants del Mercat del Dijous i establir un protocol de seguretat, el mercat tornarà a partir del dijous 9 de Juliol, en la zona habitual, amb una reducció d’aforament del 50% de parades. En aquesta ocasió, començaran el grup B per a dijous que ve, dia 16 de juliol posar les seues parades el grup A.

El consistori avisarà via telefònica als comerciants que munten el dia 9 i 16 de Juliol. S’anirà augmentant l’aforament gradualment amb l’objectiu de garantir la seguretat tant de comerciants com de clients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari