Onda posa en marxa un servei d'acompanyament emocional durant la pandèmia

Onda posa en marxa un servei d'acompanyament emocional durant la pandèmia
29/05/2020 -

Els serveis socials de l’Ajuntament d’Onda han posat en marxa un servei telefònic d’acompanyament emocional i psicològic durant el confinament que ja ha atés 30 veïns.

Les persones a les quals es dirigeix la gestió psicològica-emocional, en la seua majoria, presenten dificultats com a por i incertesa davant la situació desencadenada pel confinament. També es tracta a professionals del sector sanitari que han viscut moments durs o a familiars de malalts per COVID o que hagen experimentat una pèrdua recent d’un familiar.

Pacte ‘Tots per Onda’

Aquesta mesura respon a la proposta consensuada en el pacte ‘Tots per Onda’ entre les forces socials, econòmiques i polítiques d’Onda. L’objectiu és facilitar la detecció de necessitats socials entre les persones majors per a executar en un futur l’acompanyament presencial.

“Posem a la disposició dels veïns als professionals dels serveis socials per a conéixer les necessitats d’atenció psicològica dels veïns i preparar una línia d’acció amb la qual prestar el servei d’acompanyament presencial quan passem a la Fase 3. Volem que els nostres veïns senten una mà amiga, en aquests moments perquè són la nostra prioritat”, ha posat l’accent Óscar Valero, regidor de Benestar Social, Família i Majors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari