Onda incrementa un 15% les ajudes als clubs esportius fins als 380.000 euros

Onda incrementa un 15% les ajudes als clubs esportius fins als 380.000 euros
21/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat la concessió de subvencions, mitjançant concurrència competitiva, a set clubs de la localitat per import de 24.600 euros. Amb aquesta resolució, el govern municipal ja suma durant aquest any 379.300 euros destinats a ajudar a entitats esportives onders. Es tracta de la quantia més elevada de la història que el consistori concedeix als clubs, incrementant-se un 15% respecte a l’any passat.

A més, cal recalcar que l’Ajuntament d’Onda és una de les poques administracions locals que cedeix gratuïtament les instal·lacions esportives a tots els clubs de la localitat.

Els beneficiaris d’aquesta última línia de subvencions han sigut els clubs de columbicultura La Plana, El Prat i La Ondense; el Club Espadà-Millars; el Club Patinatge OndaWheelz; el Club Enfonsament d’Escalada Onda; i el Club de Caça Sant Roque.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha assenyalat que “el teixit esportiu d’Onda juga un paper fonamental per a millorar la qualitat de vida i promoure els valors sans entre la societat. Per això, l’Ajuntament sempre estarà al costat dels clubs i entitats per a ajudar-los a tirar avant els seus projectes i propostes per a les onders”.

Bestreta del 70%

Cal recordar que durant l’estat d’alarma el consistori anticipe el 70% de l’import anual als clubs perquè pogueren fer front a les seues despeses durant la crisi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari