Més de 60 estudiants onders de Formació Professional disposaran de servei de bus gratuït en el nou curs

Més de 60 estudiants onders de Formació Professional disposaran de servei de bus gratuït en el nou curs
04/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda renova un any més el servei de bus gratuït per a facilitar el desplaçament a estudiants de Formació Professional i universitaris a centres educatius de Vila-real i Castelló. Hui dia s’han emés més de 100 carnets de transport, dels quals 60 corresponen a alumnes de Formació Professional que comencen les classes la setmana que ve.

A més, amb el carnet municipal de l’alumnat podran accedir a totes les línies regulars a triar entre Vila-real/Castelló i el trajecte directe a la Universitat Jaume I, amb una duració de 30 minuts.

Sobre aquest tema, el regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha subratllat que “donar facilitat de desplaçament als joves i apostar per retenir el talent a Onda és primordial per a la riquesa de la ciutat”. A més, l’edil destaca que per a aquest curs “s’han incrementat les mesures preventives sanitàries i de seguretat enfront de la Covid en tots els vehicles”.

Els joves que vulguen sol·licitar aquest servei podran fer-lo, fins al 31 d’octubre, a través de sol·licitud telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament (seu.onda.es). Per a això, hauran de tindre el certificat digital i si són menors d’edat, hauran de sol·licitar-ho acompanyats dels seus tutors legals. En usar-ho anirà acompanyat de la presentació del DNI de la persona titular d’aquest, i serà personal i intransferible. Es podrà recollir en el Local d’associacions (carrer La Safona, 22).

Eixides d’Onda, de dilluns a divendres:

– Directe d’Onda a UJI, a les 7.30 h (amb parada en l’Estació de Castelló) i a les 14.15 hores,

– D’Onda a Vila-real, a les 7.25 hores.

– D’Onda amb parades a Vila-real/ Estació de Castelló i UJI, a les 8.40,11.10, 16.05 i 18.35 hores.

Volta de Castelló cap a Onda, de dilluns a divendres:

– Directe d’UJI a Onda, a les 14.55 hores.

– D’UJI amb parada en Estació de Castelló, Vila-real i Onda, a les 9.50,12.05,18.05 i 19.35 hores.

-Estació de Castelló, Vila-real i Onda a les 14.55

Per a més informació sobre els horaris complets de les línies d’autobús d’Onda cap a Castellò i Vila-real o viceversa consulteu la pàgina d’Autobusos Furió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari