Onda posa en marxa un autobús gratuït per a gaudir de les Festes de la Magdalena

Onda posa en marxa un autobús gratuït per a gaudir de les Festes de la Magdalena
06/03/2020 -

L’Ajuntament d’Onda posa en marxa un servei d’autobús gratuït per a gaudir de les festes majors de Castelló. Des de la regidoria de Joventut vetlen per la seguretat dels veïns ondenses, sobretot dels més joves, promovent l’ús del transport públic.

“Volem donar l’opció als joves de poder gaudir de la Magdalena sense necessitat d’agafar el cotxe, evitant riscos en els desplaçaments i vetlant per la seguretat, deixant el cotxe a casa per a eixir a gaudir de la tradició i la festa”, ha destacat el regidor de Joventut, Vicent Bou.

A més, Bou ha recalcat que tots els que vulguen tindre prioritat d’accés en l’autobús hauran de recollir el seu tiquet a partir del dimarts 10 de març, des de les 16.00 hores en el Casal Jove.

“Una aposta més pels joves d’Onda que s’uneix al servei de bus directe a l’UJI que vam posar en marxa fa ja uns mesos amb horaris millorats i en el qual per primera vegada cap ondense que demanara el seu carnet d’estudiant es va quedar sense utilitzar aquest servei. Un total de 265 usuaris es beneficien cada dia del servei de transport públic gratuït”, ha conclòs el regidor de Joventut.

Horaris Anada i Volta a Renfe Castelló

Les eixides es realitzaran des de la parada d’autobús de l’avinguda Montendre a Onda i arribaran a l’estació de Renfe de Castelló. Tots dos dissabtes, 14 i 21 de març eixiran a les 21.00, 22.00 i 24.00 hores, mentre que els busos de tornada eixiran de Castelló a les 23.00, 05.00, 06.00 i 07.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari