Onda ajuda amb 12.000 euros a 41 esportistes d'elit i joves promeses locals

Onda ajuda amb 12.000 euros a 41 esportistes d'elit i joves promeses locals
19/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha resolt la convocatòria d’ajudes 2020 per a esportistes d’elit i joves promeses locals, amb una inversió total de 12.000 euros, de la qual han resultat beneficiaris 41 onders. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Cal destacar que el govern municipal ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes dels 10.000 euros d’edicions anteriors fins als 12.000 euros amb la condició de millorar la prestació que rebran els esportistes.

La convocatòria distingeix dues categories: esportistes d’elit reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports i, d’altra banda, la categoria Promeses per a aquells que fins i tot no estant reconeguts com a elit hagen participat, almenys, en algun Torneig o Campionat de categoria internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la corresponent Federació esportiva.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha destacat que “creem en l’esport com a transmissor de valors i com a dinamitzador social d’Onda, per això ajudem als esportistes d’elit i a les joves promeses onderes perquè puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus objectius esportius”.

Talent onder

Entre els esportistes onders que s’han beneficiat d’aquestes ajudes destaquen el campió d’Europa de pilota valenciana, Diego López; el campió d’Espanya de Karate, Hugo Ballester; el jugador internacional d’handbol, Marcos Aguilella; o la subcampiona d’Espanya de natació adaptada, Irene Acedo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari