Onda publica les ajudes per a rehabilitar façanes i cobertes d'habitatges del centre històric

Onda publica les ajudes per a rehabilitar façanes i cobertes d'habitatges del centre històric
04/03/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat una línia d’ajudes per a escometre obres de rehabilitació i pintura de façanes i cobertes en els habitatges situats en el centre històric protegit. Aquesta mesura respon al compromís de l’actual equip de govern per embellir i adequar la zona centre de la ciutat, a fi de millorar la qualitat de vida dels veïns i sumar valor cultural i artístic a aquesta zona tan concorreguda per visitants.

“El nostre objectiu és, a poc a poc, recuperar tota l’esplendor i valor patrimonial del nostre centre històric alhora que ajudem els veïns a recuperar i adequar les seues cases”, ha apuntat l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López.

L’import màxim de l’ajuda serà de 3.000 euros per habitatge i també seran subvencionables els treballs de fusteria, serralleria i instal·lacions amb sol·licitud de llicència o autorització administrativa posterior a l’1 de gener de 2020. L’Ajuntament sufragarà fins al 50% del pressupost protegible.

Aquestes ajudes les podran sol·licitar els propietaris, arrendataris o comunitats de veïns. La data per a la presentació de sol·licituds expira el 15 d’octubre de 2020. Així mateix, les bases completes es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província del dissabte 15 de febrer.

Altres ajudes

En paral·lel, l’Ajuntament també subvenciona l’adequació dels habitatges a les necessitats de les persones majors de 65 anys, amb ajudes de fins a 5.000 euros, així com el cost de l’Informe d’avaluació de les edificacions, obligat per a aquells habitatges de més de 50 anys d’antiguitat, amb ajudes de 500 euros per a edificis plurifamiliars o residencials múltiples i de 300 euros per a habitatges individuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari