L'Ajuntament prepara noves actuacions sostenibles en el pla d'acció Onda 2030

L'Ajuntament prepara noves actuacions sostenibles en el pla d'acció Onda 2030
28/07/2022 -

En la seua aposta per aconseguir fer d’Onda una ciutat més sostenible i intel·ligent, l’Ajuntament està treballant en noves propostes d’actuació en relació amb els objectius de desenvolupament sostenible marcats per l’Agenda 2030. En aquest sentit, diverses àrees municipals, en coherència als seus eixos, presentaran el pròxim octubre projectes relacionats amb la reducció d’emissions, mobilitat, innovació i sostenibilitat.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha coordinat la reunió de seguiment amb els tècnics municipals en la qual s’ha desgranat l’estratègia futura que es vol dur a terme en la gestió municipal. “Els objectius marcats per l’Agenda 2030 són un projecte per al futur, i una prova de la major ambició que podem establir quan col·laborem i ens unim. La implicació ciutadana és vital en aquest camí de deixar una Onda millor a les pròximes generacions” ha assenyalat la primera edil.

En relació amb aquest pla d’acció, s’han realitzat sessions formatives transversals i específiques als tècnics municipals amb responsabilitats relacionades amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Conéixer les estratègies i impacte d’aquest pla posat en marxa a nivell mundial, europeu i espanyol és essencial per a aconseguir que l’Agenda 2030 siga un projecte de tots.

Escoltar i actuar

Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda ha organitzat diverses sessions participatives multisectorials i enquestes en línia en les quals més de 500 onders, entre ells representants municipals, tècnics, empresaris, associacions i entitats locals, han compartit les seues idees i opinions sobre aspectes humans, ambientals, econòmics, socials, tecnològics, culturals, esportius, polítics i institucionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari