L'Ajuntament d'Onda s'alia amb Amazon per a fomentar la inclusió social de persones amb diversitat funcional

El Consistori i la Multinacional coordinen una visita guiada per als usuaris del C.O. El Molí

L'Ajuntament d'Onda s'alia amb Amazon per a fomentar la inclusió social de persones amb diversitat funcional
05/10/2022 -

L’Ajuntament d’Onda i la multinacional Amazon han sumat una nova sinergia amb una original jornada per a fomentar la inclusió social dels usuaris del Centre Ocupacional El Molí.

Així, els alumnes han pogut realitzar un recorregut per les instal·lacions del nou centre logístic que s’ha instal·lat en la localitat i conéixer de prop com es treballa en elles. Els mateixos treballadors han sigut els encarregats d’interactuar amb els usuaris i guiar-los pel recorregut. En la visita, els ha acompanyat també l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester; i el regidor de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, els qui han traslladat la seua felicitació a l’equip directiu i a la multinacional per posar en marxa aquesta iniciativa.

Sobre aquest tema, Ballester, ha destacat: “Aquestes visites reforcen els vincles entre les empreses i els usuaris, ajudant-los a entendre com es treballa en elles i oferint-los activitats amb les quals afavorir la seua inserció social”. “Des de l’Ajuntament d’Onda continuarem recolzant iniciatives com aquesta que ens ajuden a construir una ciutat més solidària”, ha afegit.

C.O. El Molí

El Molí és un centre de formació i de treball, que va ser fundat en 1979, per a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu d’ajudar als alumnes que es troben amb dificultat d’accedir al mercat laboral. Allí aprenen les habilitats bàsiques per a desenvolupar un treball a través de tallers de fusteria, acabats, ceràmica i trencadís.

Visita al Centre Ocupacional

Cal destacar que a l’estiu els alumnes del Centre Ocupacional ‘El Molí’ van rebre la visita de diversos membres de l’equip de la multinacional Amazon, per a ensenyar-los el procés d’elaboració del ‘Trencadís’ que embellirà el túnel d’entrada del municipi. A més de realitzar un recorregut per les instal·lacions del centre, els usuaris els van mostrar com és el seu dia a dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari