L'Ajuntament d'Onda coordina la creació de llocs de treball en Amazon

L'Ajuntament d'Onda coordina la creació de llocs de treball en Amazon
29/04/2022 -

El gegant líder en e-commerce d’Espanya, Amazon, està a punt d’iniciar la seua activitat en el nou centre logístic que ha instal·lat a Onda. Per això, l’Ajuntament està coordinant, juntament amb els responsables de l’empresa i els tècnics de l’Agència d’Ocupació Onda Inserta, la creació de llocs de treball per als onders i poder ajudar-los en tot el procés d’inscripció.

En aquest sentit, el consistori habilitarà dos nous punts d’inscripció per als onders que es troben inscrits en l’Agència d’Ocupació Onda Inserta i tinguen interés a treballar en la multinacional. L’objectiu és que els veïns puguen comptar amb el suport dels tècnics de l’agència per a poder assessorar-los i guiar-los durant tot el procés d’inscripció, que haurà de realitzar-se de manera telemàtica.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat: “L’arribada d’empreses com Amazon és molt positiva per als ondenses, ja que ens ajuda a diversificar l’economia i a oferir altres opcions de futur als veïns”. “Estem treballant per a aprofitar tot el talent local i sumar noves oportunitats”, ha afegit, Ballester.

Formació especialitzada

Cal destacar que, des de fa un any, el servei municipal d’Onda Inserida ha oferit cursos orientats al sector de la logística com el maneig de carretons, treballs en altura, gestió de magatzems i habilitats sociolaborals, a fi de millorar les opcions dels onders per a poder completar els processos selectius d’Amazon, així com millorar les seues competències per a superar qualsevol entrevista de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari