Onda denuncia que la Generalitat segueix sense pagar els 212.000 euros del Fons de Cooperació Municipal

Onda denuncia que la Generalitat segueix sense pagar els 212.000 euros del Fons de Cooperació Municipal
17/01/2020 -

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Salvador Aguilella, ha explicat que la Generalitat Valenciana segueix sense pagar a Onda els 212.000 euros que li deu del Fons de Cooperació Municipal. Una dada que desmenteix al director territorial de Presidència, Adolf Sanmartín, qui assegura que el govern autonòmic ja ha sufragat la meitat de l’import a tots els municipis de la província.

“No sabem a quin criteri respon la Generalitat per a pagar la meitat del Fons a alguns ajuntaments i a uns altres, com el cas d’Onda, no. Però amb els comptes a la mà tornem a demostrar una vegada més que el govern de Puig i Oltra diuen una cosa i després fan una altra. Els ha quedat bé el titular que tenien els deutes saldats, però és mentida i ja estem cansats que juguen amb els recursos dels ajuntaments, comprometent la nostra capacitat financera, per a aconseguir bons titulars”, ha destacat Aguilella.

Un deute total d’1,8 milions

D’altra banda, el deute total de la Generalitat Valenciana amb Onda continua augmentant i ja ascendeix a 1.857.850 euros en concepte d’impagaments d’obres i serveis ja executats. En concret, els pagaments pendents corresponen a les partides de serveis socials, sanitat, Fons de Cooperació Municipal, obres en col·legis, actuacions de millora dels polígons industrials i al pagament dels programes d’ocupació.
Hui dia, Generalitat deu 415.365 euros en serveis socials; 10.040 en sanitat; 212.816 en el Fons de Cooperació Municipal; 234.290,11 en educació; 464.470 en programes d’ocupació; 270.128 en Ajudes als habitatges del centre històric; i 240.000 en obres de millora dels polígons industrials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari