L'Ajuntament d'Onda destina 40 mil euros per a Cooperació al Desenvolupament Internacional

L'Ajuntament d'Onda destina 40 mil euros per a Cooperació al Desenvolupament Internacional
24/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha concedit una subvenció a cinc ONG del municipi perquè puguen desenvolupar projectes de cooperació internacional en matèria d’Educació i en aspectes sociosanitaris.

La suma total de les subvencions és de 40.000 euros que es divideixen entre els diferents projectes que es van presentar a la convocatòria d’ajudes de cooperació internacional que l’ajuntament ha realitzat aquest any 2020 i que compleixen amb els requisits mínims exposats en les bases de la convocatòria. Són aquests col·lectius els que gestionen de manera directa els recursos econòmics aprovats vinculats a la millora de les condicions de vida de la població en aquelles zones o països empobrits.

Les ONG que es beneficiaran d’aquesta ajuda són: Mans Unides, El MAT-El món i Àfrica Treballen, Karit, Solidaris per la pau, Associació Quisqueya (ONGD) d’Onda i Delwende, al servei de la vida.

L’edil de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, ha declarat que “és el moment d’acostar el muscle i ajudar en tot el possible, sobretot en aquests moments de crisi sanitària i econòmica”.

Una sessió plenària va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques del municipi la proposta d’incorporació de l’Ajuntament d’Onda a la Xarxa d’Entitats Locals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb l’objectiu de dur a terme de manera eficient la implantació de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Onda. Els 17 compromisos que proposa l’ONU persegueixen contribuir al fet que els municipis siguen més inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari