23 ondenses troben treball gràcies al programa 'Onda amb tu'

El projecte fomenta la inserció laboral de persones desfavorides amb l’oferta de contractes temporals

23 ondenses troben treball gràcies al programa 'Onda amb tu'
27/12/2019 -

Un total de 23 veïns d’Onda, meitat homes i meitat dones, han trobat treball gràcies al programa de formació i col·locació ‘Onda amb tu’. La iniciativa fomenta la inserció de persones desfavorides amb l’oferta de contractes temporals en sectors com la construcció, hostaleria, sector horto-frutícola o el sector serveis.

Aquest és el segon aniversari del programa del consistori que ha format a 69 persones majors de 25 anys des d’agost fins a desembre, de les quals un 33% s’han incorporat al mercat laboral.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del regidor de Benestar, Família i Majors, Óscar Valero, han sigut els encarregats de clausurar aquesta edició i d’entregar els diplomes als alumnes. “No volem que a Onda ningú es quede arrere, per això obrim noves oportunitats a les persones que més ens necessiten. En aquest equip de govern apostem per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns oferint-los eines útils per a garantir-los un bon futur laboral”, ha apuntat Ballester.

Cal recalcar que el projecte d’itineraris integrats d’inserció socio-laboral ‘Onda amb tu’ està co-finançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana.

Per part seua, Valero ha recalcat que “estem molt satisfets del treball que s’ha realitzat en el transcurs dels tallers i esperem que l’any que ve es puguen beneficiar de la formació molts més ondenses”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari