Avança l'obertura del mega centre logístic i la selecció de personal d'Amazon a Onda

L’alcaldessa es reuneix amb els responsables de la multinacional a Espanya i ofereix el talent de l’agència d’ocupació Onda Inserta

Avança l'obertura del mega centre logístic i la selecció de personal d'Amazon a Onda
24/02/2022 -

L’obertura del megacentre logístic que Amazon està acabant de construir a Onda s’acosta, per la qual cosa l’Ajuntament i la companyia multinacional ja s’han posat a treballar de la mà per a coordinar la posada en marxa, prevista inicialment per a maig.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, s’ha reunit aquesta setmana amb els màxims responsables de la multinacional a Espanya de les àrees de Contractacions, Operacions o Relacions Públiques, a més del director d’Amazon Transport Services a Europa, Fred Pattje. En la trobada, que ha tingut lloc a la casa consistorial, el govern municipal i la companyia han tancat els últims detalls previs a l’obertura. A més, Ballester ha oferit a les responsables de Contractació l’ajuda dels tècnics de l’agència d’ocupació Onda Inserta així com tot el talent dels inscrits i demandants d’ocupació que gestiona aquest servei municipal.

“És el moment d’Onda i hem de treballar per a aprofitar tot el talent local i sumar oportunitats. Ací trobaran la seua casa totes aquelles empreses que vulguen invertir, créixer i generar ocupacions, perquè no sols tenim les millors instal·lacions i la millor ubicació estratègica, sinó que oferim serveis formatius a la carta per a les empreses i incentius fiscals per a sumar competitivitat”, ha apuntat la primera edil.

Per part seua, l’equip d’Amazon ha agraït a l’Ajuntament la seua col·laboració i predisposició a facilitar tot el projecte des que es va decidir apostar per Onda.

54.000 metres quadrats

Ballester ja va tindre ocasió de visitar el nou centre logístic que Amazon està construint en l’àrea industrial Sud-13 i comprovar de primera mà l’avanç dels treballs de muntatge de les pick towers de l’interior de la nau així com la resta d’elements que conformen la planta de 54.000 metres quadrats.

Cal recordar que en tres anys, de 2019 a 2021, l’Ajuntament ha concedit 125 llicències d’obra major, nova edificació, demolició i activitat, que suposen una inversió a la ciutat de 86 milions d’euros i ingressos en les arques municipals que repercuteixen a millorar els serveis als onders. Entre aquestes inversions també es troba l’empresa líder de distribució de medicaments a Espanya Cofares, la qual construirà un magatzem de 7.500 m² en dues parcel·les del polígon Sonella.

Onda Logistic

En aquesta línia, l’Ajuntament segueix avant amb la seua aposta inversora mitjançant el pla Onda Logistic per a millorar i modernitzar totes les àrees industrials de la ciutat a fi de sumar competitivitat a les empreses i atraure nous negocis. En aquest sentit, ja s’han destinat 1,9 milions d’euros a actuacions de millora com la implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de càmeres connectades a la Policia Local, instal·lació de 1.079 lluminàries LED, instal·lació de més de 100 hidrants, millora i ampliació de zones verdes i senyalització i pintura, entre altres.

Onda també ha sigut la primera ciutat de la província de Castelló a constituir una Entitat de Gestió i Modernització en el polígon on se situa Amazon i ja està treballant en la segona EGM que agruparà els polígons de Corral Roig, Colomer i la Trencadella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari