Ballester escolta les empreses d'Onda i es compromet a continuar invertint en competitivitat i talent

Onda Logistic ofereix al sector industrial els serveis gratuïts d’acceleració empresarial, inserció laboral i formació a la carta

Ballester escolta les empreses d'Onda i es compromet a continuar invertint en competitivitat i talent
18/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua ferm en la seua aposta per invertir en la millora de la competitivitat empresarial i a incentivar el talent local a través de l’ambiciós pla d’acció Onda Logistic. Així, el govern municipal posa a la disposició de totes les empreses assentades a Onda els serveis gratuïts de l’Oficina d’Acceleració Empresarial, l’Agència d’Inserció Laboral així com les múltiples accions formatives que duu a terme per a millorar l’ocupabilitat dels onders, acompanyar a les companyies en el camí de l’emprenedoria i innovació i cobrir les demandes d’ocupació amb personal qualificat ondense.

Aquesta estratègia se suma als avantatges fiscals que ha activat l’Ajuntament al costat del pla d’inversions municipal, per més d’un milió d’euros, per a millorar els serveis en els 12 milions de metres quadrats de sòl empresarial que disposa Onda i en la qual estan instal·lades més de 500 empreses. En total, el govern municipal destina un 10% del seu pressupost general al foment de l’ocupació, la formació i desenvolupament industrial. L’objectiu és afavorir l’expansió industrial a Onda i atraure noves oportunitats de negoci que deriven en més ocupació i més qualitat de vida per als onders.

En aquest sentit, l’alcaldessa Carmina Ballester està duent a terme una ronda de reunions per les principals empreses onderes per a escoltar les seues demandes, agilitar tràmits i sumar sinergies de cara al creixement industrial i sostenible de la ciutat. Així, aquest mateix matí Ballester, acompanyada pel regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha pogut conéixer de primera mà la inversió i creixement de l’empresa Fritta a Onda, pertanyent al grup Altadia, líder en el sector de fregides, esmalts, colors i negres i que ocupa més de 3.600 persones en 19 països de tot el món.

“Volem ser-los útils i sumar tot el potencial de les nostres empreses als recursos de l’administració per a créixer junts com a destí industrial i com a societat amb més oportunitats d’ocupació, qualitat de vida i serveis a la ciutadania”, ha apuntat la primera edil.

75 noves llicències

Com a xifra rellevant, cal apuntar que Onda suma en aquesta legislatura 75 llicències per a reformar o construir noves naus industrials en els 12 polígons industrials de la ciutat. Totes aquestes obres sumen una inversió total de 59.237.669 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari