Ballester reestructura l'equip de govern i redueix la despesa política en 63.000 euros anuals

Ballester reestructura l'equip de govern i redueix la despesa política en 63.000 euros anuals
09/12/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat aquest matí en sessió plenària la reestructuració de l’equip de govern que ha dut a terme l’alcaldessa, Carmina Ballester, amb l’objectiu de “millorar la gestió municipal i oferir un servei de major qualitat als ciutadans”. Així mateix, la nova organització comporta una reducció de la despesa política, en suprimir les dedicacions exclusives dels regidors, de 63.000 euros anuals.

A partir de hui el càrrec de portaveu del govern municipal passa a assumir-la María Prades i com a suplents Vicent Bou i Estela Badenes, mentre que Óscar Valero summa Seguretat Ciutadana a les seues carteres i Vicent Bou gestionarà Recursos Humans. Per part seua, les tinences d’alcaldia recauen en Juan López, María Prades, Óscar Valero, Vicent Bou i María Baila.

Consell Escolar Municipal

D’altra banda, la corporació municipal ha aprovat per unanimitat la constitució del Consell Escolar Municipal, conformat per representants del professorat i personal d’administració i serveis, pares i mares de l’alumnat, associacions d’alumnes, Ajuntament, Conselleria d’Educació, directors de centres educatius i serveis socials.

Finalment, abans de tancar la sessió, l’alcaldessa ha mostrat el premi, amb un reconeixement de tres flors en una escala de l’u al cinc, que va atorgar l’Associació professional de flors, plantes i tecnologia hortícola de la Comunitat Valenciana (Asfplant) a l’Ajuntament per la seua aposta per l’embelliment floral i enjardinaments dels carrers i places públiques. El consistori es va adherir a la iniciativa ‘Viles en flor’ que promou aquest organisme amb l’objectiu de posar en valor els espais verds, el desenvolupament urbà sostenible i la conscienciació ciutadana sobre l’entorn natural.

Minut de silenci

Després de finalitzar el Ple, els treballadors de l’Ajuntament s’han sumat al minut de silenci convocat per a condemnar l’assassinat masclista d’una dona a València durant el passat cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari