Ballester suma més de 100 propostes veïnals per a elaborar els pressupostos 2022

Ballester: “Escoltar per a actuar és l’essència de la política i l’arma més poderosa per a millorar la vida dels veïns”

Ballester suma més de 100 propostes veïnals per a elaborar els pressupostos 2022
30/09/2021 -

Al llarg de les últimes setmanes l’equip de Carmina Ballester ha recaptat més de 100 propostes veïnals en la campanya de participació ciutadana ‘Millorem Onda’ que s’està duent a terme per a preparar els pressupostos de 2022. Així, en aquesta ocasió l’alcaldessa ha traslladat el seu despatx fins a l’avinguda Serra d’Espadà amb l’objectiu d’escoltar les demandes dels veïns. Durant les pròximes setmanes la primera edil seguirà recorrent tots els barris de la ciutat.

Com a curiositat, la trobada s’ha realitzat al costat del nou mobiliari urbà, un banc i una paperera, fabricat mitjançant taps de plàstic reciclats que els onders depositen en els contenidors que l’Ajuntament ha habilitat per a tal menester.

Entre els principals suggeriments dels veïns destaquen les peticions de millora del mobiliari urbà i accessibilitat, remodelació de jardins i espais públics o reforç de la neteja i els contenidors de reciclatge.

“Escoltar per a actuar és l’essència de la política i l’arma més poderosa per a millorar la vida dels veïns, per això no ens cansarem de traure el nostre despatx al carrer cada setmana”, ha destacat la primera edil, qui ha estat acompanyada pel regidor de Benestar Social, Óscar Valero.

iParticipo

En paral·lel, els onders també poden aportar els seus suggeriments via en línia a través de la innovadora aplicació mòbil iParticipo, on s’ha habilitat un qüestionari específic per a Onda. Aquesta eina, de desenvolupament 100% valencià, permet personalitzar les qüestions a preguntar a la ciutadania; exportar els resultats en senzills gràfics per a extraure conclusions; establir sistemes de votacions amb garantia d’autenticitat; o realitzar consultes, entre moltes altres funcions. iParticipo és compatible amb tots els dispositius mòbils i tauletes.

Per a facilitar la tasca a aquelles persones sense accés a internet, des de l’àrea d’Innovació s’han habilitat tauletes perquè totes les persones que vulguen participar puguen fer-ho bé en els punts habilitats als carrers o bé a l’Ajuntament o Casa de la Cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari