La FEMP tria a Carmina Ballester com a vocal del Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030

La FEMP tria a Carmina Ballester com a vocal del Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030
21/10/2020 -

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha proposat a l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, per a formar part del Consell de Govern de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030, que integra a 167 municipis de tota Espanya. La primera assemblea ha tingut lloc aquest matí, de manera telemàtica, en la qual s’han aprovat els 18 càrrecs que formaran part del Consell de Govern, en el qual s’ha triat a Ballester com a vocal i única representant de la província de Castelló.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda es va adherir a aquesta Xarxa d’Entitats Locals de la FEMP a fi de dur a terme de manera eficient la implantació de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Onda. Els 17 compromisos que proposa l’ONU persegueixen contribuir al fet que els municipis siguen més inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

Sobre aquest tema, la primera edil ha apuntat que “la FEMP ha reconegut el treball d’Onda pel desenvolupament sostenible que ens espenta a posar tota la nostra obstinació a construir un model de ciutat saludable, acollidora i moderna. El nostre objectiu és deixar a les futures generacions d’onders una terra millor que la que ens trobem”.

Onda 2030

El pla d’acció Onda 2030 es presentarà demà a les 12 hores al Parc de la Ceràmica i durant la setmana vinent s’iniciaran les sessions participatives en les quals més de 80 onders, representants d’associacions i col·lectius, compartiran les seues idees i opinions sobre aspectes humans, ambientals, econòmics, socials, tecnològics, culturals, esportius, polítics i institucionals.

El resultat serà un full de ruta consensuat que guiarà el rumb d’Onda en convergència a aquests 17 ODS centrats en la cura de les persones i la igualtat real; el creixement sostenible dels nostres territoris; la protecció del medi ambient; fomentar la pau, justícia i una societat inclusiva; i sumar aliances globals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari