L'Ajuntament d'Onda ofereix 20 beques en formació en pràctiques per a estudiants durant l'estiu

L'Ajuntament d'Onda ofereix 20 beques en formació en pràctiques per a estudiants durant l'estiu
19/05/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ofereix 20 beques de formació en pràctiques, a realitzar entre juny i novembre, per a estudiants que es troben cursant un cicle en Formació Professional o bé un grau universitari. Es podran presentar aquells estudiants que estiguen empadronats a Onda i siguen majors de 18 anys. Així mateix, tindran prioritat aquells joves que tinguen a tots els membres de la unitat familiar en atur.

“L’experiència és un punt clau per a trobar ocupació, per això des de l’Ajuntament volem donar aquesta primera oportunitat als joves d’Onda perquè puguen aprendre i conéixer com es treballa en una institució pública, que segur els servirà de molt per a encaixar en la seua primera ocupació”, ha destacat Elena Albalat, regidora de Recursos Humans.

Presentació de sol·licituds

Els perfils que s’ofereixen des del consistori es poden consultar en la pàgina de l’Ajuntament d’Onda. Els interessats a optar a aquesta beca del consistori tindran 5 dies, després de l’inici dels terminis dels tràmits administratius que estan suspesos mitjançant el Decret del Govern de declaració de l’estat d’alarma, per a presentar la seua sol·licitud de manera telemàtica. Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 600 euros bruts mensuals.

Les sol·licituds es presentaran obligatòriament, per via telemàtica, a través del portal d’administració electrònica de l’Ajuntament (https://seu.onda.es), per això és necessari que tots els interessats que no tinguen certificat digital ho tramiten durant aquests dies. Per a això, els veïns hauran de demanar cita prèvia bé per via telefònica telefonant al 964 60 00 50 o bé a través de la web municipal www.onda.es

Pla Nova Oportunitat

Aquesta convocatòria s’emmarca dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l’ocupació i la formació entre els ondenses a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversió total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Així mateix, Albalat ha posat l’accent en “la dificultat que estan trobant molts joves per a accedir a pràctiques a causa de la dura situació de crisi sanitària. Per això, l’Ajuntament ofereix als joves la possibilitat d’optar a la seua primera oportunitat per a entrar al mercat laboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari