"Benvinguts a la Biblio!", la nova campanya d'Onda per a promoure la lectura en edats primerenques

"Benvinguts a la Biblio!", la nova campanya d'Onda per a promoure la lectura en edats primerenques
22/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Biblioteca Municipal, ha posat en marxa la campanya “Benvinguts a la Biblio!”, amb l’objectiu que la iniciativa servisca com a animació lectora per a les famílies amb xiquets nascuts durant l’any 2021.

Així, la Biblioteca Municipal ha dissenyat un carnet específic per al nounat perquè la família puga fer ús dels serveis que ofereix la Biblioteca. A més, es farà lliurament d’un llibre infantil i informació sobre els serveis i activitats que ofereix la Biblioteca.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de l’àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat: “L’arribada d’un nou membre de la família és, sens dubte, un motiu d’alegria, però també és l’inici d’un projecte de vida en el qual desitgem involucrar-nos tots els onders i volem promoure el gust per la lectura del vostre bebé des d’aquest mateix instant.”

En aquest sentit, ha posat l’accent en: “Esperem que aquesta iniciativa servisca perquè Onda es posicione com a referent cultural, i construir així, una societat més justa, sàvia, i sobretot, lliure.”

Bebeteca

La Biblioteca Municipal compta amb un nou espai per a xiquets amb edats de fins a 5 anys amb l’objectiu de promoure l’hàbit de la lectura des d’edats primerenques.

El projecte compta amb llibres adaptats que afavoreixen l’aprenentatge cognitiu i el desenvolupament emocional dels més xicotets. Així, el nou espai a la Biblioteca Infantil del municipi, disposa de mobiliari adaptat i marionetes amb les quals podran interactuar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari