Onda activa el servei de 'Biblioteca a domicili' per a estendre la lectura a majors de 60 anys durant la pandèmia

Onda activa el servei de 'Biblioteca a domicili' per a estendre la lectura a majors de 60 anys durant la pandèmia
20/05/2020 -

L’Ajuntament d’Onda activa el servei de ‘Biblioteca a domicili’ amb l’objectiu d’estendre la lectura a persones en risc i majors de 60 anys, que pel confinament no puguen o no siga recomanable que transiten per espais comuns o via pública.

Aquest servei es durà a terme tots els dimarts mentre dure l’Estat d’Alarma. Els voluntaris de Protecció podran repartir un màxim de tres llibres destinat a aquest col·lectiu, en horari de 9 a 14 hores, entre setmana, que es durà a terme dins del nucli urbà.

Els llibres tindran una data límit de devolució, de la qual també s’encarregaran els voluntaris de Protecció Civil, que recolliran els llibres a la casa de cada usuari de la Biblioteca Municipal d’Onda.

Per a sol·licitar aquest servei de ‘Biblioteca a domicili’ hauran de telefonar al telèfon (964 77 11 93 ) o contactar via mail al (biblioteca@onda.es).

“Els llibres ens ajuden a sentir-nos acompanyats, per la qual cosa aquesta iniciativa cerca que la cultura truque a la porta de cada casa, facilitant i assegurant un confinament segur de les persones majors de 60 anys i de risc”, ha destacat, Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques.

Bou explica que l’objectiu és “acostar-nos més als usuaris, satisfent les seues necessitats i adaptant-nos a elles, així com atraure a un major nombre de lectors”.

Servei d’e-Biblio

L’App ‘eBbiblio Comunitat Valenciana’ permet llegir llibres, consultar la premsa i escoltar àudio llibres sense eixir de casa.

Per a accedir a aquesta aplicació s’haurà de tindre el carnet de la biblioteca i una contrasenya que se us va facilitar des de la biblioteca en el seu moment i que podreu recuperar telefonant al 664 37 17 53 o escrivint al mail biblioteca@onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari