La biblioteca d'Onda publica una col·lecció de llibres infantils sobre la història de la ciutat

L’àrea de Biblioteques programa activitats especials durant tot l’any pel 40 aniversari de la biblioteca

La biblioteca d'Onda publica una col·lecció de llibres infantils sobre la història de la ciutat
27/02/2022 -

La Biblioteca d’Onda ha llançat el primer exemplar titulat ‘Onda, el nostre poble‘ d’una col·lecció de llibres infantils sobre la història del municipi. L’objectiu d’aquesta iniciativa és cobrir les necessitats formatives i culturals dels centres educatius quant a aquesta matèria.

A causa de la demanda constant i recurrent d’informació sobre Onda entre la població més jove i infantil, el personal de la Biblioteca d’Onda juntament amb els representants dels centres educatius, van acordar els continguts recollits en aquesta col·lecció de llibres sobre el municipi adaptats al públic infantil.

El primer llibre d’aquesta col·lecció ha sigut presentat al públic al costat d’un espectacle d’animació a càrrec de Rebombori Cultural, que ha adaptat al format teatre de carrer les aventures de les mascotes de la Sala Infantil de la Biblioteca, les quals protagonitzen el primer llibret de la col·lecció.

A més, s’ha oferit un llibre a cada alumne que ha assistit a l’espectacle i des de l’àrea de biblioteques s’ha enviat tres exemplars del llibre a cada centre educatiu de la localitat perquè l’incorporen a les seues biblioteques escolars.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha explicat que “aquesta col·lecció de llibres ens identifica com una població que aposta forta per l’educació i la cultura des d’edats primerenques. A més, la presentació d’aquest primer llibre suposa una part important dins dels actes programats per a la commemoració dels 40 anys de la Biblioteca d’Onda”.

La Biblioteca ja està treballant en altres sis exemplars gràcies al gran acolliment del llibre per part dels docents i l’alumnat. Els nous llibres tractaran sobre el patrimoni, la cultura, personatges il·lustres, la cuina, les festes i els jocs tradicionals d’Onda.

Activitats Biblioteca d’Onda

D’altra banda, el pròxim 4 de març, el públic adult de la Biblioteca d’Onda podrà gaudir de ‘Contes a la foguera’, un espectacle de narracions a càrrec d’Almudena Francés i Tània Muñoz. Les places són limitades i els interessats poden realitzar la inscripció en bit.ly/sijoetcontara, presencialment a la Biblioteca d’adults o enviant un correu a biblioteca@onda.es.

A més, torna el cinema infantil gratuït els divendres a la vesprada a les 18 hores en la Cassola. Divendres que ve 4 es projectarà ‘Raya y el último dragón’, mentre que la setmana següent ‘Rocca cambia el mundo’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari