La biblioteca d'Onda ofereix un estiu d'activitats sostenibles i divertides per als més menuts

La biblioteca d'Onda ofereix un estiu d'activitats sostenibles i divertides per als més menuts
05/07/2022 -

Els xiquets i xiquetes onders tindran un nou motiu aquest estiu per a passar una bona estona a la biblioteca. La seua sala infantil serà l’escenari d”Un estiu d’ODS’ durant els mesos de juliol i agost, un cicle amb activitats per als més menuts fetes expressament amb l’afany de complir i ensenyar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per Nacions Unides.

El responsable de l’àrea de biblioteques, Vicente Bou ha declarat que “el cicle té com a objectiu conscienciar als xiquets sobre els valors de respecte, tolerància i cura al medi ambient”. En general, totes les iniciatives proposades pel Consistori busquen complir algun dels ODS adoptats per l’ONU amb l’objectiu d’erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots.

Programació

Les activitats d”Un estiu d’ODS’ es realitzaran a la sala infantil de la biblioteca a les 11h. La majoria requereixen inscripció prèvia per via telemàtica (bit.ly/estiuods). Tots els dilluns de juliol i agost se celebrarà ‘Juguem a la biblio’, única activitat per a la qual no serà necessària la inscripció i en la qual s’oferiran jocs per a xiquets de totes les edats.

Els dimarts 5, 12, 19 i 26 de juliol se celebrarà ‘La biblio amb els ODS: per un món sostenible’, amb contes, cançons i jocs recomanats per a majors de tres anys. El dimecres, 13 de juliol, es comptarà ‘La història del Rainbow Warrior’, una activitat amb contacontes també recomanada a partir de tres anys d’edat.

Els dimecres, 6 i 27 de juliol, i el dimarts, 23 d’agost, se celebrarà el taller familiar ‘Manualitats ODS’ realitzades amb material reciclat. El dimecres, 20 de juliol, s’ensenyarà als més xicotets la importància dels productes ecològics i de quilòmetre zero amb el ‘Taller familiar de cuina’.

El mes d’agost començarà amb estimulació per a bebés en aigua, els dimarts, 2 i 9; activitat recomanada per a xiquets i xiquetes de cinc a dotze mesos. El dimarts, 16 d’agost, tornarà el contacontes per a narrar històries utilitzant la tècnica japonesa del kamishibai, recomanada per a majors de tres anys. Els dimecres, 3 i 10 d’agost, tindran lloc les sessions de ioga en família per a xiquets de dos a cinc anys. Els dimecres, 17 i 24 d’agost, les classes de ioga passaran a una edat de sis a deu anys. Aquestes activitats se celebraran a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura.

DiverEstiu

D’altra banda, els onders més menuts tenen un estiu ple de propostes amb la varietat de cicles proposades per l’Ajuntament. ‘DiverEstiu’ és l’opció refrescant en el Casal Jove amb jocs d’aigua, excursions i ball modern durant els mesos de juliol i agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari