Onda organitza un Blog Trip per a promocionar els seus atractius turístics en xarxes socials

Onda organitza un Blog Trip per a promocionar els seus atractius turístics en xarxes socials
20/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha organitzat aquest cap de setmana un blogtrip a través del qual 10 influencers i travel bloguers han pogut conéixer els racons més curiosos i coneguts de la població, com és el Castell de les 300 Torres, principal reclam d’Onda i l’única fortalesa accessible de la Comunitat Valenciana.

Els experts en viatges, moda i gastronomia han realitzat una visita guiada pel centre històric de la ciutat, entre els quals han descobert detalls com els sota balcons, la part de baix dels balcons revestida de taulells que en una altra època significava poder i riquesa.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’estratègia d’atraure fins a Onda el turisme de proximitat, principalment de València i Castelló. “Volem donar a conéixer Onda a tots els públics i, per a això, les xarxes socials són un canal de comunicació essencial. El nostre propòsit és descobrir Onda als visitants des de les experiències que poden viure en gastronomia, turisme actiu, història i tradició ceràmica”, ha declarat María Baila, regidor de Promoció Econòmica.

Els influencers sumen en total més de 70 mil seguidors que no han deixat de pujar informació detallada del municipi, amb recomanacions personalitzades per a cadascun de les seues followers. Una altra visita obligada va ser l’Ermitori d’El Salvador, on a part de conéixer la història del patró d’Onda i visitar la seua preciosa ermita també van aprofitar per a degustar una paella en el restaurant de la pineda del Salvador, un enclavament únic per als sentits.

I per a finalitzar la vesprada, van comptar amb un passeig en caiac per l’embassament del Sitjar i un taller de ceràmica tradicional amb la ceramista onders Joana Segura en el Museu del Taulell “Manolo Safont”, temple de la ceràmica del segle XXI.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari