Onda convoca una borsa complementària d'infermera escolar per al programa de salut

Les persones aspirants podran presentar les sol·licituds fins al 30 de desembre per via telemàtica

Onda convoca una borsa complementària d'infermera escolar per al programa de salut
19/12/2019 -

Onda va incorporar al novembre la figura de la infermera escolar en els centres educatius de primària i secundària d’Onda i, després del bon funcionament del programa, l’Ajuntament ha decidit convocar una borsa de treball complementària per a reforçar el programa de salut i millorar el servei amb més professionals en els centres.

Així, el Butlletí Oficial de la Província ha publicat aquest matí les bases de la nova convocatòria, que marca el termini per a presentar sol·licituds fins al 30 de desembre.

Actualment són dues infermeres les que estan prestant el servei en tots els centres educatius d’Onda, per la qual cosa amb la nova borsa de treball s’incorporaran més professionals per a dedicar més temps a cada centre.

La regidora de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha explicat que “després de comprovar el bon funcionament del programa i atesos els centres i pares que ens demanen ampliar-lo, reforçarem la presència d’aquests professionals per a millorar la qualitat educativa dels alumnes i fomentar hàbits saludables i prevenir conductes addictives entre més de 3.000 escolars d’Onda”.

Requisits

Els professionals sanitaris que sol·liciten la plaça per a aquest concurs oposició hauran de presentar documents que acrediten la seua formació com: diplomatura d’infermeria o grau universitari en infermeria. Un altre dels requisits és tindre el Màster d’infermeria escolar, comunitària o pediatria.

Les persones que complisquen els requisits realitzaran les proves selectives, que constaran d’un examen en format qüestionari de 50 preguntes, amb respostes alternatives, sobre el contingut del temari que figura com a Annex I en les Bases i en un temps màxim de 60 minuts.

Quant a les sol·licituds podran presentar-se al costat del resguard acreditatiu d’haver abonat l’accés a l’examen en el Registre de l’Ajuntament d’Onda a través de via telemàtica en el portal d’administració electrònica del consistori en l’apartat carpeta ciutadana.

Caldre recordar que l’Ajuntament ha posat en marxa el projecte en col·laboració amb l’Associació Científica Espanyola d’Infermeria i Salut Escolar (ACEESE) i el Col·legi Oficial d’Infermers de Castelló, institucions encarregades de detallar el nou servei assistencial als menors i que, a més, treballarà en prevenció i promoció sanitària enfocada a la infància i joventut.

A més, complint amb els objectius de govern obert i transparència institucional, el projecte d’assistència en matèria de salut local, on està emmarcat la pionera iniciativa d’Infermera Escolar, es pot consultar en la web institucional www.onda.es, dins de l’apartat de Ciutat Saludable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari