Onda inicia la campanya 'Comerç Segur' per a prevenir possibles robatoris

Els agents estan anant negoci per negoci repartint un decàleg per a minimitzar el risc d’incidents

Onda inicia la campanya 'Comerç Segur' per a prevenir possibles robatoris
20/12/2019 -

La Policia Local d’Onda ha començat aquest dilluns, 16 de desembre una campanya de ‘Comerç Segur’ per a prevenir possibles robatoris que finalitzarà el 6 de gener.

Durant l’època nadalenca, els agents estan visitant els negocis locals de la ciutat repartint un decàleg per a minimitzar el risc de robatoris en establiments i proporcionant consells d’utilitat als propietaris o encarregats de les botigues.

Tal com ha dit, Elena Albalat, regidor de l’Àrea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana: “L’actual equip de govern té per prioritat garantir la seguretat dels ondenses posant a la seua mà eines útils antirobatori. Per aquest motiu hem activat aquesta acció que s’emmarca dins de les constants campanyes que la Policia d’Onda realitza al llarg de l’any”.

Aquest pla especial, que la Policia Local realitza anualment per aquestes dates, prevé als locals de furts, estafes i altres delictes. Entre les recomanacions per a minimitzar els riscos estan: fer caixa diverses vegades al dia per a no tindre sempre grans quantitats, establir un llenguatge de signes amb el personal per a poder comunicar-se davant qualsevol emergència sense alarmar als clients i parar atenció als grups nombrosos, ja que poden estar organitzats.

El comissari de Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, adverteix que és molt important tindre sempre a l’abast el contacte amb la Policia i emergències. I afig: “recomanem no enfrontar-se mai davant un delinqüent, però si fixar-se en tot el que puga per a poder descriure-li bé després davant un agent”.

Vigilància consum d’alcohol i drogues en la carretera

A la Campana de ‘Comerç Segur’ s’associa la campanya de la Direcció General de Trànsit que vigilarà durant aquest nadal el consum d’alcohol i drogues en la xarxa de carreteres de la comunitat. Pel que, es reforçarà en aquests dies, en els quals s’espera un major moviment de trànsit per a celebrar les festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari