Carmina Ballester sol·licita a Generalitat i Diputació tests massius

Carmina Ballester sol·licita a Generalitat i Diputació tests massius
07/04/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha remés aquest matí sengles cartes al president de la Generalitat, Ximo Puig, i al president de la Diputació, José Martí, per a sol·licitar-los tests massius amb els quals fer la prova de la Covid-19 a tots els ondenses, tal com recomana l’Organització Mundial de la Salut i els experts. Aquesta mesura preventiva té com a objectiu detectar a aquelles persones asimptomàtiques però que sí que poden transmetre el virus a uns altres.

“Els països que estan superant la crisi ens han ensenyat que la mesura més eficient són els tests massius a les persones que han superat la malaltia, als professionals sanitaris, a treballadors essencials que mantenen la seua activitat laboral i, finalment, a tota la població. Només amb aquest control exhaustiu dels portadors del virus podrem acabar com més prompte millor amb aquesta crisi sanitària i econòmica”, ha manifestat en la seua missiva l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Així mateix, la primera edil també ha demandat al govern autonòmic i provincial més màscares per a poder proveir a tots els ondenses com a mesura preventiva, ja que malgrat la recomanació del Govern d’Espanya de portar-les la majoria de ciutadans no poden comprar-les en estar esgotades.

Finalment, Carmina Ballester trasllada a Puig i Martí, en cas que fóra necessari, la predisposició de l’Ajuntament d’Onda a pagar el cost d’aquests materials, “perquè ara mateix no hi ha més prioritat que la salut dels ondenses”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari