Els personatges del Manolo Safont d'Onda cobraran vida per Carnestoltes amb un taller ceràmic

Els personatges del Manolo Safont d'Onda cobraran vida per Carnestoltes amb un taller ceràmic
18/02/2020 -

El Museu del taulell ‘Manolo Safont’ posa en marxa un nou taller familiar dins del programa educatiu ‘Dissabtes de ceràmica’.

Dissabte que ve, 22 de febrer, d’11 a 14 hores tindrà lloc ‘Carnestoltes al Museu’, una activitat per a les famílies en la qual triaran un o més personatges que apareguen representats en els taulells per a convidar-los a una festa de carnestoltes i dissenyaran una disfressa adequada a cada personatge.

Tal com explica, Marc Ribera, tècnic del museu: “els xiquets aprendran a manipular materials nous com el fang i els esmalts”. A més, podran dissenyar la seua pròpia màscara de ceràmica, un element característic d’aquesta festivitat.

“Volem fomentar l’oci familiar amb activitats tan lúdiques com l’aprenentatge sobre ceràmica, i per tant donar continuïtat a la nostra tradició i plantar eixa llavor de curiositat en les futures generacions”, ha destacat María Prades, tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes.

Aquests tallers estan dirigits a tots els membres de la família, ja que “estimulen la curiositat, l’observació i la comparació d’idees a l’hora de prendre decisions”, ens ha explicat Ribera.

Així mateix, Prades ha ressaltat la importància que els xiquets gaudisquen en família i es familiaritzen amb un museu que resumeix les identitats de tot el poble d’Onda”.

Inscripció a ‘Carnestoltes al Museu’

La reserva del taller es podrà fer a través del telèfon 964 770 873 fins al dissabte 22 de febrer.

L’aforament màxim de l’activitat són 40 persones, una vegada es depasse aqueix topall els següents s’anotaran en llista d’espera.

Els empadronats a Onda, persones amb capacitats diferents i menors de 4 anys podran participar de manera gratuïta, mentre que els no empadronats o residents en una altra localitat hauran d’abonar una taxa de 3 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari